Home Vesti

Vlada Republike Srbije donela je danas Zaključak o povlačenju iz skupštinske procedure Predloga zakona o izmenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju.

Poslednje ažurirano (ponedeljak, 25 oktobar 2010 12:26)

Opširnije...

 

Veće Saveza Samostalnih sindikata Srbije na sednici održanoj 04.10. 2010. god. donelo odluku da počne sa prikupljanjem potpisa za raspisivanje referenduma na kojem bi se građani izjasnili da li su za usvajanje Izmena i dopuna Zakona o PIO, kojima se dalje pogoršavaju prava i materijalni položaj penzionera.

Poslednje ažurirano (sreda, 13 oktobar 2010 11:48)

Opširnije...

 
Beogradska berza a.d. Beograd izdala Rešenje o prijemu akcija na listing A-Prime Market.

Prvo trgovanje akcijama zakazuje se za 30.avgust 2010 god., a nalozi za trgovanje istim mogu se ispostavljati u Belex počev od prvog trgovačkog dana.

rešenje

Indikativna cena za prvo trgovanje akcijama utvrđuje se u visini od 505,00 dinara.

Poslednje ažurirano (ponedeljak, 23 avgust 2010 16:59)

 

Ministru rudarstva i energetike Petru Škundriću, Samostalni sindikat energetike i rudarstva Srbije, SS metalacai SS hemije i nemetala uručili predlog na Dan rudara, da ovoj grupaciji zaposlenih  u jamskoj eksplotaciji uglja kroz novi Predlog Zakona o izmenama i dopunama o penzijskom i invalidskom osiguranju treba omogućiti odlazak u penziju sa navršenih 40 godina radnog staža bez starosne granice.

Ministar na svečanosti priređenoj  povodom Dana rudara je i javno podržao ovaj predlog.

 Pismo

Poslednje ažurirano (sreda, 18 avgust 2010 11:25)

 
Samostalni sindikat radnika energetike i petrohemije Srbije uputio zahtev Savezu SSS da ih izvesti o svojim aktivnostima na učešću u radnim telima na pripremi teksta izmena Zakona o radu.
 
Članovi smo
industriall retunsee
Language
Serbian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Linkovi
ramrrs
jsonisad
sindsrbgas
sindirns