Home Vesti Potpisan novi Kolektivni ugovor za NIS a.d.
Indeks članka
Potpisan novi Kolektivni ugovor za NIS a.d.
Strana 2
Sve strane

altGeneralni direktor NIS-a Kiril Kravčenko i predsednik Jedinstvene sindikalne organizacije NIS-a Goran Takić potpisali su novi Kolektivni ugovor za zaposlene u NIS a.d. posle pregovora koji su uspešno završeni za pet dana.

"Novi Kolektivni ugovor je rezultat zajedničnih napora Sindikata i Poslodavca kao socijalno odgovornih partnera. Drago mi je da smo uspeli, kao i do sada, da pronađemo najbolje rešenje i usaglasimo interese svih strana" izjavio je predsednik sindikata Goran Takić.

"Bez obzira na teške uslove poslovanja i krizu u naftnom sektoru koja još uvek traje, sačuvali smo sva prava zaposlenih koja su do sada postojala. Možemo da budemo ponosni na socijalni paket koji je najbolji u okruženju.  Pregovaranje i potpisivanje Kolektivnog ugovora je samo deo našeg zadataka. Naredne tri godine pratićemo poštovanje istog i pomagaćemo našim članovima oko ostvarivanja njihovih prava. Važno nam je da se zaposleni osećaju sigurno, jer tako daju najbolje rezultate i lojalni su Kompaniji" nastavio je  Takić.

Pregovarački timovi

Poslednje ažurirano (utorak, 07 mart 2017 09:09)