Home Vesti Sindikat energetike u poseti skladištu gasa

altDelegacija Samostalnog sindikata radnika energetike Srbije, koju je predvodio predsednik Veljko Milošević, posetila je 24. februara Podzemno skladište gasa u Banatskom Dvoru. Poslovodstvo ove kompanije, direktor PSG B.Dvor d.o.o. Andrej Kajumovic Hakimov, izvršni direktori Saša Ilić i Srđan Kostović sa saradnicima, upoznalo je sindikalce o značaju ovog objekta za energetsku stabilnost Srbije, pre svega u zimskom periodu i u vreme energetskih kriza sa isporukama gasa kakvih je u skorije vreme bilo. Sindikalce je  posebno interesovalo kako skladište funkcioniše u tehničko-tehnološkom smislu a ljubazni domaćini su ih detaljno upoznali i predstavili im ovaj jedinstven kompleks u Srbiji.

Posebna tema je bila  uslovi rada i položaju zaposlenih u ovoj kompaniji i na obostrano zadovoljstvo zaključeno je da sve funkcioniše na visokom nivou i sa stanovišta BZR kao i utvrđenih prava zaposlenih, što nam je potvrdio i predsednik sindikalne organizacije, koji je učestvovao na sastanku.

Na kraju je  zaključeno da ovakvi sastanci doprinose i pospešuju socijalni dijalog što je u obostranom interesu, što uliva i dodatnu sigurnost zaposlenima.

Poslednje ažurirano (subota, 25 februar 2017 17:49)